Nieuwbouw in Bedum

Ben je opzoek naar nieuwbouw in Bedum? NieuwWonen Groningen biedt een ruim aanbod aan nieuwbouwprojecten. Met onder andere appartementen en gezinswoningen. Het dorp Bedum ligt binnen 10 minuten van de grootste stad van Noord-Nederland, Groningen. Hierdoor heb je altijd alles binnen bereik. Wil je meer weten over nieuwbouw Bedum, vul dan je woonwensen in. Meer weten over Bedum? Lees hieronder verder!


Nieuwbouw Bedum: Het dorp die grenst aan Groningen

Nieuwbouw in Bedum biedt een hoop mogelijkheden. Vanuit het dorp Bedum ben je binnen 10 minuten in de stad Groningen. Hierdoor heb je altijd een faciliteiten van een grote stad in je achtertuin. Maar Bedum zelf biedt ook genoeg mogelijkheden.

Zo zijn er genoeg sportieve mogelijkheden. Een bekend voorbeeld is de Omloop van Bedum, dit is een jaarlijks wielerevenement. Hierbij rijden de wielrenners door het centrum van Bedum, dit evenement is altijd zeer populair in Bedum.

Voorzieningen en scholen in Bedum

Wanneer je kijkt naar Bedum zie je dat het dorp zelf veel te bieden heeft. Zo heb je verdeeld over het dorp meerdere supermarkten. In Bedum is een Jumbo, een Plus en ook een Aldi. Daarnaast heb je ook meerdere bakkers, een groenteboer en ook een meerdere slagers.

Ook op medisch gebied hoef je Bedum niet te verlaten voor de juiste zorg. In Bedum heb je onder andere een huisarts en een tandarts. Daarnaast heb je ook een fysiotherapeut en ook een podotherapeut, dus ook voor spier en gewrichtsklachten kan je geholpen worden in Bedum.

Daarbovenop biedt Bedum ook alles wat kinderen nodig hebben, want er zijn meerdere basisscholen aanwezig in het dorp. Middelbare scholen zijn er niet in Bedum, maar dat is geen probleem want in een klein halfuurtje fietsen ben je in Groningen waar een legio aan opties is.

Bedum uitgelicht in cijfers en feiten

Om een nog wat completer beeld te geven over Bedum en wat de nieuwbouw in Bedum nou aantrekkelijk maakt hebben wij het dorp nog even uitgelicht in feiten en cijfers:

 • Het dorp Bedum telt 8.566 inwoners, de gehele gemeente telt dik 10.000 inwoners.

 • Het oppervlakte van het dorp is 44.96 km2.

 • Bedum ligt in de gemeente “Het Hogeland”.

 • Het dorp Bedum biedt veel op het gebied van geloof. Zo zijn er 5 kerken aanwezig.


 • NieuwWonen Groningen presenteert: Nieuwbouw Bedum

  Nieuwbouw Bedum is slechts een deel van wat NieuwWonen Groningen aanbiedt. In heel de provincie Groningen heeft NieuwWonen Groningen tientallen nieuwbouwprojecten. Om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent hebben wij meerdere sociale mediakanalen om je in te lichten. Je kan ons volgen op Facebook en ook op Instagram vind je mooie nieuwbouwprojecten.

  Wil je wat meer informatie precies naar jouw wensen? Dat is ook mogelijk, wij sturen jou graag onze digitale nieuwsbrief. Om die te ontvangen kan je jouw woonwensen invullen dan doen wij de rest. Weet je al welke nieuwbouwproject jouw voorkeur heeft of wil je direct meer informatie over nieuwbouw Bedum? Neem dan direct contact met ons op!
  Lees verder...

  Provincie
  Provincie Groningen

  Gemeente
  Gemeente Het Hogeland

  ABONNEREN OP NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over Bedum