Nieuwbouw in Bedum

Ben je op zoek naar nieuwbouw in Bedum? Op de website van NieuwWonen Groningen vind je een uitgebreid en actueel aanbod nieuwbouwwoningen in Bedum. In het dorp staan diverse woningen te koop aangeboden, bijvoorbeeld appartementen of eengezinswoningen. Het dorp wordt ook wel de poort naar het noorden van de stad Groningen genoemd en ligt op steenworp afstand van de stad. Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief, of geef direct je woonwensen door.


Nieuwbouw in Bedum


Het dorp ligt gelegen in de gemeente het Hogeland en blinkt uit in sportieve prestaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Bedumer en voormalig profvoetballer Arjen Robben. Momenteel wonen er bijna 9.000 inwoners in het dorp. Doordat het dorp slechts op 10 kilometer van de stad Groningen verwijderd ligt, is het centrum van de stad bereikbaar binnen 15 minuten rijden met de auto en circa 35 minuten op de fiets.
Op het sportvlak heeft Bedum een hoop te bieden. Tijdens de Omloop van Bedum rijden er jaarlijks wielrenners door de kern van het dorp. Via het prachtige Pronkjewailpad lopen wandelliefhebbers naar de stad.


Wonen in Bedum


Bedum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zowel met de trein als met de bus. Het dorp telt vier bassischolen voor de kinderen en dankzij de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer kunnen kinderen ook eenvoudig naar de middelbare school in nabijgelegen dorpen, of in de stad Groningen.
In de dagen voor Kerst staat het hele dorp in het teken van de jaarlijkse Dickensmarkt. Op deze markt komen duizenden mensen af. De Walfriduskerk staat midden in het dorp en staat bekend als de Nederlandse toren van Pisa. Deze kerk staat wel 2,5 meter uit het lood!


Feiten en cijfers


Inwoners: Bedum telt 8.630 inwoners (2019)
Oppervlakte: 44,96 km²
Gemeente: Het Hogeland


Nieuwbouw Bedum van NieuwWonen Groningen


NieuwWonen Groningen realiseert tientallen woningen in de gehele provincie Groningen. Op onze website vind je altijd het meest actuele overzicht nieuwbouwwoningen en -appartementen. Ook kun je ons volgen op Facebook, of Instagram. Heb je hier geen geschikte woning tussen kunnen vinden? Vul dan jouw woonwensen in en krijg automatisch bericht wanneer er updates beschikbaar zijn over nieuwbouw in Bedum!


Lees verder...

Provincie
Provincie Groningen

Gemeente
Gemeente Het Hogeland

ABONNEREN OP NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over Bedum